نکات مهم در طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه بخش مهمی از خانه است و در واقع اگر قصد دارید ساختمان را زیبا تر از هر زمانی جلوه دهید بهترین کار این است که در طراحی آشپزخانه دقت کافی را داشته باشید.
توجه به مثلث کار
مثلث کار یک مثلث فرضی است که در طراحی داخلی آشپزخانه فرض می شود و سه راس آن شامل “سینک ظرفشویی” ، “اجاق گاز” و “یخچال” می باشد . البته لازم به ذکر است در آشپزخانه های کوچک چیدمان این سه عنصر ممکن است به صورت خطی انجام شود ! رابطه این سه عنصر در آشپزخانه بایستی به گونه ای باشد که نه آنقدر فاصله بین آنها زیاد باشد که موجب رفت و آمد طولانی شود و نه آنقدر کم و تنگاتنگ باشد که موجب تداخل و اختلال در مسیر رفت و آمد شود . بهترین شرایط به این صورت است که محیط این مثلث بین ۴.۸ تا ۶ متر باشد.
نور و تهویه طبیعی و مصنوعی
در بحث نورگیری ، فضای آشپزخانه ، جزء فضاهای فرعی دسته بندی می شود . به عبارت دیگر ، نیاز به پنجره ، برای آشپزخانه ضرورتی ندارد و تعبیه یک نورگیر برای این فضا کفایت می کند . اما اگر پنجره ای برای تهویه طبیعی و مستقیم در نظر گرفته شود یک آپشن مثبت برای آن آشپزخانه تلقی می شود.